Vinske ceste
Seoski turizam "Ljubekov gaj"

Seoski turizam "Ljubekov gaj"

Seoski turizam “Ljubekov gaj” koji uz svoju bogatu vinsku ponudu ima i kapacitet do 110-ak gostiju te pruža odlično mjesto za odmor, relaksaciju, te naravno uživanje u kvalitetnim Zelinskim vinima.

"Ljubekov gaj" danas je poznato odredište mnogih zelinčana, ali i još brojnijih zagrepčana, ljubitelja seoskog prostora i tradicionalnih vrijednosti. Obitelj Smrndić  na svom rustikalno uređenom gospodarstvu prima brojne posjetitelje, ljubitelje tradicionalnih proizvoda i vina.

Provjeren restoran koji su izgradile i uredile vrijedne ruke obitelji vlasnika, tradicija i kvaliteta koje se mogu osjetiti na svakom koraku, izuzetno susretljivi i dobronamjerni domaćini, sve je to Ljubekov Gaj.

Ljubekov gaj se nalazi na slikovitom brežuljku, okružen je brojnim vinogradima obitelji Smrndić. Specijalitet kuće je odojak s krumpirom i kruhom iz krušne peći, a u bogatoj ponudi domaćih jela nudi se sir s vrhnjem, šunka s jajima, domaće kobasice, meso iz banjice s prilogom, kuhani buncek, juha od govedine ili kokoši, vinski gulaš, kuhana govedina ili kokoš s hrenom, te razne druge vrste jela. U podrumu Ljubekovog gaja možete degustirati kvalitetna vina proizvedena na ovom gospodarstvu.

  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak