Seoski turizam
Eko selo "Gradunje"

Eko selo "Gradunje"

Nekoliko minuta od centra Svetog Ivana Zeline, u predivnom brdovitom okruženju, nalazi se Eko selo Gradunje.

Slijedeći slikovitu tradiciju vinorodnog kraja, Eko selo Gradunje nastoji  turistima i posjetiteljima dočarati nekadašnji život prigorskog sela kroz  autentične drvene kuće, zdravu ekološku hranu i ostale namirnice.

 

Obnovljene i ukusno uređene drvene kuće: Domareva hiža, Pilnica, Klet i Hiža Dragec pružit će vam sve što trebate na odmoru u prirodi: autentična jela, domaću kapljicu, šetnju prirodom, svjež zrak i predivan pogled koji puca u svim smjerovima.

Ponuda hrane je uistinu autentična, prigorska. Uz fileke, sarme, zlevke, štrudle tu su i rajžleci, domaća repa i zelje, ričet ali i teletina ispod peke, brizli (posjetite li ih, saznat ćete o kakvom se specijalitetu radi) te ostale domaće delicije. Uz suhomesnate proizvode iz domaće radinosti tu je i domaći suhi sir kao i velik izbor domaćih rakija, likera te odlično kupinovo vino. Ponuda jela prilagođena je i veganima i vegetarijancima. Ipak, prije dolaska u Eko selo ukoliko namjeravate jesti obavezno se najavite.

Mjesto je idealno za poslovne ručkove nakon kojih se možete dobro opustiti. Svakako razgledajte zbirku drvenih predmeta koju vlasnik Damir godinama brižno skuplja i održava.

Eko selo može ugostiti 150 osoba. Smješteno je na 400 metara nadmorske visine te ćete za lijepog vremena bez problema vidjeti Zelinu, Martin breg, Vrbovec pa čak i Ivančicu i Kalnik.

Za djecu pripremljeno je igralište a ljubazni domaćini neće se protiviti ukoliko čak i u višednevni posjet sa vama dođe i vaš kućni ljubimac.

 

Više informacija o ovom jedinstvenom ugostiteljsko - turističkom projektu možete dobiti na www.ekoselo-gradunje.hr.

 

 

Kontakt :

E : gradunje1@gmail.com

T : +385 01/2067-815

 

 

  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak