Novosti
Zelinski krameraj
Objavljeno: 10.02.2016 u 11:30

Zelinski krameraj

U današnje vrijeme svaka kuna viška je dobrodošla, a jedan od načina zarade je prodaja stvari koje vam više ne trebaju.
Svi u svome domu imamo višak stvari, one koje nismo upotrijebili mjesecima, godinama ili možda nikad. Isto vrijedi i za odjeću. Gotovo svaki ormar ima neki zabačeni kutak u kojem stoje komadi odjeće „za svaki slučaj” ili za „neočekivanu prigodu” koja nikad ne dođe. Plativši tu odjeću, teško donosimo odluku o tome da je bacimo ili darujemo, često puta ne znamo ni kome bismo je darovali. Ne biste vjerovali što sve ljudi prodaju! Od starih rama od bicikla, glazbala, odjeće, obuće, guma, knjiga, tehnike ... Zato, ako mislite da neki vaš predmet nitko neće željeti kupiti, dva puta razmislite!


Dođite i ove subote 13. veljače od 9,00 sati na Zelinski krameraj i pridružite nam se u prodaji stvari koje vam više ne trebaju, a nekome bi sigurno dobro došle!


Budući da uskoro započinje proljetna sadnja u vrtu pozivamo vas da donesete i sadnice, mlade biljke ili sjeme za prodaju ili zamjenu.


Ako ipak ne biste izlagali i prodavali, slobodno nas posjetite, prošećite i pogledajte raznovrsnu ponudu i zasigurno ćete pronaći upravo ono što vam treba i što već dugo tražite!

 

Više informacija možete saznati u turističkom uredu ili na e-mail: tzg@zelina.hr, tel. 2061-808.

Novosti
  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak