Novosti
Vatrogasni vikend u Zelini '14
Objavljeno: 20.02.2014 u 14:48

Vatrogasni vikend u Zelini '14

Dobrovoljno vatrogasno društvo "Zelina",  suradnji sa Vatrogasnom zajednicom grada Sv. Ivan Zelina, i ostalim vatrogascima sa područja grada i ove je godine organizator velikoga događanja pod nazivom "Vatrogasni vikend u Zelini". Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva vas da posjetite ovo značajno događanje, te da se pobliže upoznate s radom naših upornih i vrijednih vatrogasnih entuzijasta. U nastavku u cijelosti prenosimo poziv koji smo primili od strane organizatora.

Vatrogasni vikend u Zelini '14

Dragi sugrađani, kolege vatrogasci (dobrovoljci i profesionalci) i svi namjernici dobre volje,

Drago nam je da vas možemo pozvati da nam se pridružite na drugom Vatrogasnom vikendu u Zelini. U 2013. godini uspješno smo organizirali prvi ovakav događaj u Sv. Ivan Zelini. Bila nam je želja približiti dobrovoljno vatrogastvo i vatrogastvo općenito našim sugrađanima, dati vam priliku da zavirite na trenutak u našu svakodnevicu i pogledate kako funkcionira protupožarna zaštita i vatrogastvo u vašem gradu, te da upoznate te vatrogasce kada su izvan svojih radnih odijela, a odaziv je bio velik. Naša su vrata inače uvijek otvorena za svakoga koga zanima naš rad i tko se želi družiti s nama, ali su ljudi često sramežljivi i rijetko nas posjećuju.

Nastavljamo u dobrom duhu i potaknuti dobrim utiscima posjetitelja i sudionika, u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom grada Sv. Ivan Zelina, i ostalim vatrogascima sa područja grada, odlučili smo ponovo organizirati Vatrogasni vikend u Zelini i pozvati vas da prisustvujete odličnim vatrogasnim natjecanjima, prezentacijama vatrogasnih vozila i opreme, danu otvorenih vrata Vatrogasnog centra Sv. Ivan Zelina, i druženju sa mnogim vatrogascima iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Stoga vas sve zovemo da dođete za vikend 29. i 30. Ožujka 2014. godine u Vatrogasni centar Sv. Ivan Zelina i prisutvujete sljedećim događanjima:

29.03.2014.    

  • Dan otvorenih vrata Vatrogasnog centra Sv. Ivan Zelina
  • Pokazne vježbe Zelinskih vatrogasaca i gostiju (prostor Vatrogsnog centra - Organizira DVD Sv. Ivan Zelina sa gostima iz Austrije)

30.03.2014.    

  • 5. Memorijal Milana Pažića - Međunarodno natjecanje u spajanju usisnog voda (sportska dvorana Sv. Ivan Zelina - Organizira VZG Sv. Ivan Zelina, uz najavu sudjelovanja ekipa iz Austrije i Slovenije)
  • 2. Fire Combat Sv. Ivan Zelina "Zeleni plamen" - Međunarodno natjecanje vatrogasnih grupa (prostor Vatrogasnog centra - Organizira DVD Sv. Ivan Zelina, uz najavu sudjelovanja ekipa iz Austrije i Slovenije
  • Prezentacije Vatrogasnih vozila i opreme (prostor Vatrogasnog centra)

Dođite i družite se sa nama! Ne čekajte da vas potreba natjera na to. Više možete saznati na www.vzg-zelina.hr i www.dvd-zelina.hr. Vidimo se u Vatrogasnom centru Sv. Ivan Zelina!

Novosti
  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak