Novosti
47. Izložba vina kontinentalne Hrvatske
Objavljeno: 10.04.2015 u 12:11

47. Izložba vina kontinentalne Hrvatske

Grad Sveti Ivan Zelina po četrdeset i sedmi puta širom otvara vrata ljubiteljima dobrog vina i vinskim znalcima, ali i svima onima koji znaju uživati u manifestaciji koja nudi bogatstvo okusa, tradiciju i dobru zabavu.

Izložba vina održati će se u Sportskoj dvorani Sveti Ivan Zelina kao dvodnevno događanje, 5. i 6. lipnja 2015. godine gdje će posjetitelji moći degustirati preko dvjesto uzoraka vina iz cijele kontinentalne Hrvatske.

Interes za Izložbu vina pokazali su i strani vinari, tako da će Izložba ugostiti vinare iz Francuske, Makedonije i Srbije koji će predstaviti svoje proizvode.

Program je ujedno popraćen poslovnim susretima, stručnim predavanjima te prezentacijama najnovijih dostignuća na području vinarstva i vinogradarstva. 

Posjetitelji će također moći uživati u glazbenom i kulturnom programu, degustaciji sira, bučinog ulja i ostalim iznenađenjima koja je pripremio organizator.

Pokrovitelj Izložbe vina kontinentalne Hrvatske je Vlada Republike Hrvatske, supokrovitelj Zagrebačka županija i Grad Sveti Ivan Zelina. 

 

 

 

 

 

 

 

Novosti
  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak