Novosti
Dodijeljene nagrade za najbolji vizualni identitet proizvoda u sklopu Izložbe vina kontinentalne Hrvatske
Objavljeno: 02.06.2017 u 10:09

Dodijeljene nagrade za najbolji vizualni identitet proizvoda u sklopu Izložbe vina kontinentalne Hrvatske

Osim vina, na ocjenjivanje su proteklih dana pristizale i – etikete. Naime, već tradicionalno proizvođači na ocjenjivanje šalju i boce gdje se ocjenjuje vizualni identitet proizvoda, pa se tako u jednoj kategoriji ovaj tjedan održao i izbor za najdojmljiviju estetsku cjelinu sastavljenu od boce, etikete, ukrasne kapice, ali i kvalitete predstavljenih informacija o vinu na etiketi.

Ocjenjivači su se s pažnjom posvetili ocjenjivanju vizualnog identiteta. Oko sokolovo i smisao za estetiku nisu nedostajali žiriju sačinjenom od predsjednika Željka Suhadolnika te novinara Ane Rogač, Tomislava Radića, Vitomira Andrića, Domagoja Jakopovića Ribafisha i Stjepana Šagovca te direktora festivala Zagreb Vino.com Ivana Dropuljića.

A  pobjednička etiketa? Nagradu „Dragutin Stražimir“ za najbolje ocijenjen vizualni identitet boce odnio je pjenušac „Lucija“ OPG-a Josipa Rajkovića, godine berbe 2014. G. Rajkoviću je kao već tradicionalni trofej pripao kip Vinodar autora Ivana Antolkovića, kipara-naivca iz Zeline, koji se kao nagrada predaje već gotovo 30 godina.

Novosti
  • Podijeli / Share
  • Ispiši
  • « Povratak